Nasze syropy owocowe na miodzie to produkt w pełni naturalny i zdrowy. Łączy on właściwości wspaniałego miodu od naszych pszczół oraz soków z naszych owoców praktycznie dziko żyjących.
Syropy owocowe bez cukru
Jak powstały nasze syropy owocowe? Na naszych pasiekach rośnie dużo drzew i krzewów owocowych. Do tej pory wiele z tych owoców się marnowało, tylko niewielką część wykorzystywaliśmy do produkcji ziołomiodów. W tym roku postanowiliśmy zagospodarować wszystko co nam nasze krzaczki urodziły.
Przypomnieliśmy sobie, że babcia mojej żony konserwowała soki miodem a nie cukrem. Powróciliśmy do starych rodzinnych przepisów, dzięki czemu mamy wspaniały produkt w pełni naturalny i zdrowy. Łączy on właściwości wspaniałego miodu od naszych pszczół oraz soków z naszych owoców praktycznie dziko żyjących. Owoce nie są traktowane żadną chemią, której w naszym otoczeniu i tak mamy za dużo.